Puhdistuspalvelualan taitaja – siivooja TE 699791

Koulutus toteutetaan yhdessä Suomen Ammattiakatemia Oy:n , Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja puhdistusalan yritysten kanssa.

Kesto

29.9. – 22.12.2021, 60 päivää

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat ensisijaisesti alle 30-vuotiaat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun työnhakija-asiakkaat, jotka tarvitsevat osaamisensa päivittämistä. Koulutukseen voi osallistua osaamistaan täydentävä, alasta uutena ammattina kiinnostunut tai ilman aikaisempaa kokemusta oleva hakija. Alalla korostuu asiakaspalvelun merkitys ja kiinnostus oppia uutta. Koulutus rakennetaan jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen kokemukseen ja taustaan sopivaksi.

Tavoite           

Koulutus tähtää nopeaan ja pitkäaikaiseen työllistymiseen perehdyttämällä opiskelija puhtaanapitoalan ammattitaitovaatimuksiin niin kotisiivouksen kuin toimitilasiivouksen hoitamisessa vaadittavan tietotaidon perusteisiin ja kasvattaa opiskelijan ammatillisia valmiuksia työskennellä alalla. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi toimia siivoojan tehtävissä. 

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä työllistyä koulutuksen jälkeen puhdistuspalvelualan yrityksiin. Opiskelijat ovat jo koulutuksen aikana yhteydessä useaan mahdolliseen työnantajaan ja työpaikkaan, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet esiintyä edukseen ja löytää juuri sopivan työpaikan.

Koulutussisältö           

Koulutuksen 25 päivän lähiopetusjaksoon kuuluu:

  • lupakorttikoulutukset
    (työturvallisuuskortti, hygieniapassi, EA 16 h)
  • ammatillisia opintoja
    (asiakaspalvelu, siivouksen ja tekstiilihuollon elementtejä, ympäristöystävälliset puhdistusaineet, työergonomia
  • käytännön harjoituksia

Koulutukseen sisältyy lisäksi 35 päivän työssäoppimisjakso puhdistuspalvelualan yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Hinta                                  
  • Koulutus on osallistujalle maksuton. Viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvista maksuista tai luvan saantiin liittyvien valokuvien ja lääkärintodistusten hankinnasta aiheutuvista maksuista opiskelija vastaa itse.
Hakeutuminen

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Hakeminen-painiketta, joka ohjaa TE-palveluiden hakulomakkeelle. Hakuaika päättyy 30.8.2021.

Koulutuksen valintahaastattelut ovat 9.9.2021 alkaen, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti.
Muistathan perustella hakemuksesi huolella.

Kysy lisää koulutuksesta

Asiakaspalvelu(at)ya.se
tai
Eine Lohilahti
eine.lohilahti(at)ksak.fi
040 834 6295

 

 

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00

Palaute