Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osp)

Kesto

8.9.2020–8.2.2021 (Kuusamo)

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on opiskelu- ja työskentelymotivaatiota ja soveltuvuutta ja harrastuneisuutta alalle.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on oppia suunnittelemaan työtehtävät ravintolan toimintaperiaatteita noudattaen. Lisäksi tavoitteena on toimia ravintolan ruoanvalmistustehtävissä kokkeina ja työryhmän jäsenenä kehittäen omaa osaamistaan.

Koulutuksessa suoritetaan Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä.

Koulutussisältö           

- Ammattitaitoinen, itsenäinen ja vastuullinen työskentely ravintolan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti
- Taloudellinen ja laadukas työskentely
- Raaka-aineiden esikäsittely oikein jalostusasteen mukaisesti
- Alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksien ja ateriakokonaisuuksien valmistaminen
- Ruoka-annoksien viimeistely ja esille laitto tarkoituksenmukaisella tavalla
- Lähi- ja villiruoka ruoanvalmistuksessa
- Asiakaslähtöinen ja kohtelias asiakaspalvelu

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää 15–20 lähiopetuspäivää, itsenäistä opiskelua ja työelämäjakson ravintolassa. Etäopinnot hoituvat itsenäisesti Moodle-verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen ja oppimaasi sovellat käytännössä työpaikalla työelämäjakson aikana.

Koulutuksen lopullinen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Hinta                                  

Työvoimakoulutuksena maksuton

Hakeutuminen

Hakuaika päättyy 14.8.2020.

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden Oma asiointiin.

Kysy lisää koulutuksesta

Päivi Koivisto, 040 016 7570,
paivi.koivisto@ksak.fi

 

 

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 8.00–15.00