Ruokapalvelujen ammattitutkinto (osa- tai koko tutkinto, TE 700254)

Oletko kiinnostunut täydentämään ja syventämään ravitsemusalan ammatillista osaamistasi? Kiinnostaako työskentely ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä? Koulutus antaa varmuutta työskentelyysi ravintola-alalla tarjoamalla lisätietoa ja käytännön taitoja.

Kesto

Ensimmäinen koulutusjakso alkaa 1.9.2021. Opintojen aloitusaika on joustava ja aloitus tapahtuu mahdollisimman pian koulutushaun käsittelyn jälkeen. Opintojen päättymisaika määräytyy kunkin opiskelijan tavoitteiden mukaisesti.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on jo alan perustutkinto tai muulla tavoin hankittu ammatillinen osaaminen ravitsemisalalta. Hakijalta toivotaan opiskelu- ja työskentelymotivaatiota sekä soveltuvuutta alalle.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ruokapalvelujen ammattitutkinto, tutkinnon osa tai tutkinnon osia henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan.

Koulutussisältö           

Koulutuksen sisältö määritellään kullekin opiskelijalle hänen tavoitteidensa mukaisesti.

Tutustu tutkinnon osan perusteisiin Opetushallituksen ePerusteet palvelussa

koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää HOKSin mukaan määriteltyjä ohjaustapaamisia (lähitapaaminen, Teams), itsenäistä opiskelua ja työelämäjakson ravintolassa. Käytössä on Moodle-verkko-oppimisympäristö.

Hinta                                  
  • Koulutus on osallistujalle maksuton.
Hakeutuminen

Hakuaika 1.9. – 31.12.2021, jatkuva haku

Koulutukseen voi hakeutua jatkuvasti, ja koulutusvalintoja tehdään 2 viikon välein. Opintojen päättymisaika määräytyy kunkin opiskelijan tavoitteiden mukaisesti.

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -painiketta, joka ohjaa TE-palveluiden Oma asiointiin.

Kysy lisää koulutuksesta

Päivi Koivisto, 0400 167 570,
paivi.koivisto(at)ksak.fi

 

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 8.00–15.00

Palaute