Some ja ajokortti mukaan siivoustyöhön – Somesiivooja, Oulu (TE 698987)

Kiinnostaako ura somesiivoojana ja saat samalla taskuun myös B-ajokortin?
Kiinnostaako puhtaat pinnat, sometus ja autoilu?
Oletko moneen ehtivä?

Tarjoamme yhdessä Suomen Ammattiakatemia Oy:n, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja alan yritysten kanssa koulutuksen, jossa perehdyt puhtaanapitoalan sekä someviestinnän ammattitaitovaatimuksiin ja voit suorittaa myös B-ajokortin!

Kesto ja paikka

9.8. – 26.11.2021, 80 päivää
Äimäkuja 6 A, 2 krs. Oulu

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat ja työllisyyden kuntakokeilun työnhakija-asiakkaat. Koulutukseen voi osallistua osaamistaan täydentävänä, alasta uutena ammattina kiinnostunut tai ilman aikaisempaa koulutusta oleva hakija. Alalla korostuu asiakaspalvelun merkitys ja kiinnostus oppia uutta. Koulutus rakennetaan jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen kokemukseen ja taustaan sopivaksi.

Tavoite           

Koulutus tähtää nopeaan ja ympärivuotiseen työllistymiseen perehdyttämällä opiskelija puhtaanapitoalan sekä someviestinnän ammattitaitovaatimuksiin. Koulutuksen jälkeen opiskelija hallitsee puhtausalan perusteet ja yleisimmät someviestinnän keinot. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi työskennellä esimerkiksi kotisiivouksessa tai toimitilasiivouksessa toimien samalla työnantajan someviestinnässä yrityksen linjauksien mukaisesti.
Koulutuskokonaisuus sisältää myös  B-ajokortin suorituksen, mikä parantaa työllistymismahdollisuuksia liikkuvassa työssä. Koulutus antaa myös valmiudet jatkaa opintoja.

Puhtaanapitoalalla on ympärivuotisesti erilaisia avustavia tehtäviä tarjolla, joita pystyy tekemään lyhyenkin koulutuksen ja perehdytyksen jälkeen. Teknisen osaamisen lisäksi ala vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja ja asennetta, jotka alan yrittäjät ja työnantajat nostavat yhdeksi tärkemmäksi työntekijän ominaisuudeksi. Someosaaminen laajentaa entisestään työnkuvaa ja mahdollistaa opiskelijaa toimimaan yrityksen viestinnässä kertoen yrityksestä, sen toiminnasta, erilaisista töistä ja millaisella fiiliksella yrityksessä työskennellään perustyön ohessa.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä työllistyä koulutuksen jälkeen alan yrityksiin. Opiskelijat ovat jo koulutuksen aikana yhtyedessä useaan mahdolliseen työnantajaan ja työpaikkaan, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet esiintyä edukseen ja löytää juuri sopiva työpaikka.

Koulutussisältö

Koulutukseen kuuluu teoriaopetusta ja käytännön harjoituksia yhteensä 40 pv:
Lupakorttikoulutukset
– työturvallisuus
– EA 16 h
– hygieniapassi

Ammatillisia opintoja
– asiakaspalvelu
– lisämyynti osana työtä
– siivouksen elementit
– SOMEviestintä
– B-ajokortti (opiskelijoille, joilla ei ole entuudestaan B-ajokorttia)

Käytännön harjoituksia

Opetuksesta 5 päivää on etäopetusta.

Koulutukseen sisältyy lisäksi 40 päivän työssäoppimisjakso alan yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus järjestetään 9.8. – 26.11.2021 lähiopetuksena. Opetuksesta 5 päivää on etäopetusta. Koulutuseen sisältyy lisäksi 40 päivän työssäoppimisjakso alan yritysessä käytännön työtehtävissä.

INFOTILAISUUS 12.5.2021 klo 14.00 – 15.00 etäyhteydellä (ZOOM)
https://yrkesakademin.zoom.us/j/93080356568#success

Hinta                                  

Koulutus on osallistujalle maksuton. Viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin lunastamisesta aiheutuvista maksuista (esim. ajokortti) tai luvan saantiin liittyvien valokuvien ja lääkärintodistusten hankinnasta aiheutuvista maksuista opiskelija vastaa itse.

Hakeutuminen

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittautuminen-painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden ilmoittautumislomakkeelle. Hakuaika päättyy 21.6.2021.

Koulutusen valintahaastattelut ovat 16.6.2021 alkaen, jonne kutsutaan henkilökohtaisesti. Muistathan perustella hakemuksesi huolella.

Kysy lisää koulutuksesta

asiakaspalvelu@ya.se
010 2060 340 / Susanna Maunu

 

 

 

 

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00

Palaute