Skip to main content

Tekoälyllä tehoa työskentelyyn (te 715870)

Tervetuloa koulutukseen, jossa sukellamme tekoälyn maailmaan. Opit ymmärtämään tekoälyn perusperiaatteet, kuten neuroverkot ja niiden toiminnan sekä pohdit tekoälyn eettisiä haasteita. Tutustut myös tekoälyn monipuolisiin sovelluksiin, kuten puheen, tekstin, kuvien, animaatioiden ja musiikin luomiseen. Microsoft 365:n tekoälyä hyödyntävät ominaisuudet ovat merkittäviä ja käytännön kokeilut monipuolistavat oppimistasi. Lisäksi voit suorittaa koulutuksen aikana tekoälyyn liittyvän verkkokurssin tai sen osia.

Kesto

1.11. – 15.12.2023

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmää ovat TE-toimiston ja Työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on riittävät tietotekniset taidot (tietokoneen ja ohjelmistojen peruskäytön hallinta) sekä opiskelu- ja työskentelymotivaatio.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle näkemys tekoälyn monipuolisista käyttömahdollisuuksista sekä opettaa hyödyntämään maksuttomasti käytössä olevia tekoälysovelluksia työssä, harrastuksissa tai yksityiselämässä. Koulutus on täydennyskoulutusta, jolla ei ole tutkintotavoitetta. Hankittua osaamista voi kuitenkin hyödyntää, mikäli hakeutuu jatkossa esim. media- tai tietojenkäsittelyalan opintoihin.

Koulutuksen sisältö
  • Tekoälyn elementit (yleiset perustiedot siitä, mikä on tekoäly, neuroverkot jne.)
  • Tekoälyn eettiset kysymykset
  • Tekoälyn käyttökohteet (mm. puhe, teksti, kuvat, animaatiot, musiikki)
  • Käytännön kokeiluja eri tekoälyä hyödyntävillä sovelluksilla
  • Microsoft 365 ja tekoäly
  • Asiantuntijaluentoja (videot)
  • Koulutuksen aikana voi suorittaa myös tekoälyyn liittyvän verkkokurssin tai sen osia
  Koulutuksen toteutusmuoto

  Koulutus sisältää opetusta Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua ja henkilökohtaista ohjausta. Koulutuksen voi suorittaa täysin etänä.

  Hinta                                  

  Koulutus on maksuton.

  Hakeutuminen

  Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittautuminen-painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden ilmoittautumislomakkeelle. Hakuaika päättyy 9.10.2023.

  Kysy lisää koulutuksesta

  Antti Kallunki, 040 638 6182, antti.kallunki(at)ksak.fi

  Toimisto, 040 860 8949 info(at)ksak.fi