Verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen (TE 705812)

Opiskele verkkokauppaliiketoimintaa ja perusta yrityksellesi verkkokauppa. Koulutuksen aikana lähestyt verkkokauppaliiketoimintaa toimintaympäristö- ja kilpailija-analyysien kautta, mietit verkkokaupan teknologiset ja logistiset ratkaisut, tutustut verkkokauppa-alustoihin ja materiaalin tuottamiseen alustalle, luot verkkokauppaympäristön maksutapoineen ja opit, miten kehität jatkossa toimintaasi. Koulutuksen aikana voit hyödyntää asiantuntijoita.

Kesto

3.5.–31.8.2022 (Kuusamo)

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alalle soveltuvat TE-toimiston sekä työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla riittävä opiskelu- ja työskentelymotivaatio. Hakijalla voi olla mahdollisesti aiemmin suoritettu yrittäjän tai yrittäjyyden ammattitutkinto tai sen osia.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot oman yrityksen verkkokaupan perustamiseen, markkinointiin, ylläpitämiseen ja logistiikan hoitamiseen. Lisäksi tavoitteena on suorittaa yrittäjyyden ammattitutkinnon osa verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen.

Koulutussisältö           

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • verkkokauppaliiketoiminnan suunnittelu
  • verkkokaupan perustaminen
  • verkkokaupan kehittäminen ja myynnin kasvattaminen.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus on työvoimakoulutusta ja se toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähikoulutusta, etäopetusta ja työssäoppiminen joko oman yrityksen tai muun tahon verkkokauppaprojektissa. Koulutuksen lopullinen sisältö ja toteutus määrittyvät asiakkaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hinta                                  
  • Koulutus on maksuton.
Hakeutuminen

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Hakeminen-painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden hakulomakkeelle. Hakuaika päättyy 11.4.2022.

Kysy lisää koulutuksesta

Alice Heinävehmas, 040 717 5737, alice.heinavehmas(at)ksak.fi

 

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00

Palaute