• Etusivu
  • Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osp)

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osp)

Hakuaika päättyy: 14.08.2020

Kesto

8.9.2020 - 8.2.2021

Kohderyhmä

Oletko kiinnostunut täydentämään ja syventämään ravitsemusalan ammatillista osaamistasi?
Kiinnostaako työskentely ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä?
Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä -koulutus antaa varmuutta työskentelyysi ravintola-alalla tarjoamalla siitä tietoa ja käytännön taitoja.

Tavoite

Tavoitteena on oppia suunnittelemaan työtehtävät ravintolan toimintaperiaatteita noudattaen. Lisäksi tavoitteena on toimia ravintolan ruoanvalmistustehtävissä kokkina ja työryhmän jäsenenä kehittäen oma osaamistaan. Koulutuksen aikana suoritetaan Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä -osa ruokapalvelujen ammattitutkinnosta.

Sisältö

- Ammattitaitoinen, itsenäinen ja vastuullinen työskentely ravintolan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti
- Taloudellinen ja laadukas työskentely
- Raaka-aineiden esikäsittely oikein jalostusasteen mukaisesti
- Alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksien ja ateriakokonaisuuksien valmistaminen
- Ruoka-annoksien viimeistely ja esille laitto tarkoituksenmukaisella tavalla
- Lähi- ja villiruoka ruoanvalmistuksessa
- Asiakaslähtöinen ja kohtelias asiakaspalvelu

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää 15–20 lähiopetuspäivää, itsenäistä opiskelua ja työelämäjakson ravintolassa. Etäopinnot hoituvat itsenäisesti Moodle-verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen ja oppimaasi sovellat käytännössä työpaikalla työelämäjakson aikana. Koulutuksen lopullinen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Tutustu tutkinnon osan perusteisiin

Hinta

- 150 € (arvonlisäveroton koulutuspalvelu)
- Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton.

Rahoitus

Jos olet työtön, varmista riittävän ajoissa opintojen aikainen rahoitus.

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä -koulutukseen työtön henkilö voi jättää hakemuksen sekä työvoimakoulutuksena (maksuton) TE-toimistoon että omaehtoiseen työttömyysetuudella tuettuun koulutukseen (kurssimaksu) oppilaitokselle. Ensisijaisesti hakemus otetaan huomioon tehtäessä TE-toimiston tukeman työvoimakoulutuksen opiskelijavalintoja. Mikäli paikka ei sitä kautta avaudu, käsitellään oppilaitoksen hakuun jätetty hakemus.

Koulutukseen on haussa 5 työvoimakoulutuspaikkaa, joihin haku tapahtuu TE-toimiston kautta. Löydät ilmoittautumislinkin myös KSAK:n TE-koulutussivulta Ruokapalvelujen ammattitutkinto.

Valintaperusteet

- Aiemmin hankittu osaaminen ravitsemisalalta
- Opiskelu- ja työskentelymotivaatio
- Soveltuvuus alalle

Jatkuva haku

Koulutukseen ei ole jatkuvaa hakua.

Kysy lisää koulutuksesta

Päivi Koivisto, 0400 167 570, paivi.koivisto(at)ksak.fi
tai
040 860 8949, info(at)ksak.fi

Ilmoittaudu koulutukseen

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 8.00–15.00