Oletko kiinnostunut täydentämään ja syventämään ravitsemusalan ammatillista osaamistasi?
Kiinnostaako työskentely ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä?
Ruokapalvelujen ammattitutkinto -koulutus antaa varmuutta työskentelyysi ravintola-alalla tarjoamalla siitä tietoa ja käytännön taitoja.
Tavoitteena on oppia suunnittelemaan työtehtävät ravintolan toimintaperiaatteita noudattaen. Lisäksi tavoitteena on toimia ravintolan ruoanvalmistustehtävissä kokkina ja työryhmän jäsenenä kehittäen omaa osaamistaan.
Opiskelijalla on oltava työpaikka tai oppisopimuspaikka opintojen ajan.
Lisätietoja:
kouluttaja Päivi Koivisto
paivi.koivisto(at)ksak.fi
0400 167 570
Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä 60 osp, 18.5. – 8.10.2021
Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5
PL 13
93601 KUUSAMO
Airotie 2b
93600 KUUSAMO
Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 8.00–15.00
Tietoturva, yksityisyyden suoja ja evästeet
@ Koillis-Suomen Aikuiskoulutus | web Davas