Skip to main content

Minustako yrittäjä? – Alkustartti yrittäjyyteen (te 711745)

Oletko miettinyt voisitko toimia yrittäjänä? Erilaisia yrityksiä on paljon ja erilaisia yrittäjiä vielä enemmän. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus päästä ammattilaisen ohjauksessa kartoittamaan voisiko sinusta tulla yrittäjä, ideoimaan uutta yritystä tai kehittämään jo ajatuksissasi ollutta liikeideaa. Hyödynnämme Voimakehää® vahvuuksien ja yrittäjäominaisuuksien tunnistamisessa.

Katso koulutusvideo

Kesto

22.5. – 2.6.2023 verkkototeutus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille ensisijaisesti alle 30-vuotiaille TE-toimiston sekä työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille, joilla on kiinnostus työllistää itsensä yrittäjänä tai yritystoimintaidea on olemassa.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on auttaa tunnistamaan omia yrittäjäominaisuuksia sekä yrittäjähenkisen ajattelutavan vahvistaminen. Koulutuksessa keskitytään omien vahvuuksien tunnistamiseen ja yrittäjänä toimimisen edellytysten hahmottamiseen.  Koulutuksessa saat perustietoa yrittäjyydestä, yrittäjyyden eri muodoista sekä samaistuttavia esimerkkejä.

Mikäli koulutukseen osallistuvalla on jo liiketoimintaidea, tarjotaan hänelle apua idean kirkastamisessa, sekä apua liikeidean toteutettavuuden pohdinnassa.

Koulutussisältö           
  • Yrittäjäominaisuuksien tunnistaminen itsessä hyödyntäen mm. Voimakehää®
  • Yrittäjänä toimimisen edellytykset
  • Itsensä työllistäminen ja yrittäjyyden eri muodot

Mikäli osallistujalla on jo selkeä yritysidea, koulutukseen kuuluu lisäksi liikeidean kiteyttämistä ja yrityksen perustamistoimenpiteitä käytännössä.

koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus kestää 10 päivää, josta 7 päivää on kontaktiopetusta verkossa Teamsin välityksellä ja 3 päivää itsenäistä opiskelua. Kontaktiopetus verkossa ja itsenäinen opiskelu voivat jakaantua myös samalle päivälle.

Hinta                                  

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Hakeutuminen

Hakuaika päättyy 24.4.2023

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -painiketta, joka ohjaa TE-palveluiden sivulle.

Kysy lisää koulutuksesta

Riitta Juustila-Mikkonen
riitta.juustila-mikkonen(at)ksak.fi, 040 058 8891
Toimisto
info@ksak.fi, 040 860 8949

Kokemuksia valmennuksesta

”Hyvin selkeä ja mielenkiintoinen koulutus! Hyvin toteutettu! Sopivan kokoinen ryhmä. Kiinnostavia vieraita.”

”Kurssi oli kaiken kaikkiaan kattava tietopaketti sellaiselle henkilölle, kuten minä, jolla ei ole juuri mitään aiempaa kokemusta tai kosketusta yrittämisestä. Saimme tietää laajasti yrittäjyydestä: 
– mitä eri yrittämisenmuotoja on olemassa 
– mitä yrittämiseen vaaditaan sekä henkisesti (omien vahvuuksien kartoittaminen oli todella hyvä) että konkreettisesti
– mistä saa apua ja kenen puoleen kääntyä, kun sitä tarvii
– työhyvinvoinnin merkityksen korostaminen oli minulle positiivinen yllätys.”

”Todella mielenkiintoinen ja aiheita oli riittävästi ja kouluttaja selitti asiat sillä tavalla, että ne ymmärsi. Kiitos!”

”Hyvä koulutus. En ole aiemmissa opinnoissani ymmärtänyt oikeastaan mitään yrittäjyydestä ja asioita käyty hyvin pintapuolisesti läpi mutta tällä kurssilla todella moni asia avautui hyvin ja käytiin paljon laajemmin läpi joka oli erittäin hyvä koska yrittäjyyteen kiinnostusta löytyy.”