Oppilaitos

Arvot

  • Yksilöä kunnioittaen
  • Yhdessä toimien
  • Aluetta kehittäen

Perustehtävä

  • KSAK Oy:ssä autamme asiakasta nostamaan osaamistasoaan ja parantamaan kilpailukykyään koulutuksen, valmennuspalvelujen sekä työelämän kehittämistoiminnan keinoin yhteistyössä kumppaniemme kanssa Pohjois-Suomen alueella.

Visio

  • Innovatiivisia opintopolkuja tarjoava Suomen johtava luontoakatemia

Ydinviesti

L ähellä
U rapolkuja
O saavasti
N yt ja
T ulevaisuuteen
O ppia ikä kaikki!

TOIMINNAN PAINOPISTEET

KSAK Oy:n toiminnan painopistealueet ovat koulutus-, oppisopimus-, kehittämis-, valmennus- ja kuntoutuspalvelut. Oppilaitoksella toimii nuorten työpaja ja oppilaitokselle on myönnetty työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.

KSAK Oy:n perustehtävänä on auttaa asiakasta nostamaan osaamistasoaan ja parantamaan kilpailukykyään koulutuksen, näyttötutkintojen, valmennuspalvelujen sekä työelämän kehittämis- ja palvelutoiminnan keinoin. Yhtiö pyrkii tuottamana erilaisia innovatiivisia ratkaisuja ja tehokkaita toimintaprosesseja, jotka perustuvat työ- ja elinkeinoelämän lähtökohdista syntyvien tarpeiden tyydyttämiseen. Yhtiössä kehitettyjä koulutus-, valmennus- ja kuntoutuspalveluja tarjotaan ja tuotetaan koko Pohjois-Suomen alueelle.

historia

Oppilaitos aloitti toimintansa vuonnan 1974 nimellä Kuusamon ammatillinen kurssikeskus. Vuonna 1991 oppilaitos muuttui osakeyhtiöksi, jonka omistaja oli Kuusamo ja oppilaitoksen nimi muuttui Koillismaan ammatillinen aikuiskoulutuskeskus Oy:ksi. Vuodesta 1996 oppilaitoksen osakeomistus jakautui  Kuusamon, Pudasjärven ja Taivalkosken kesken. Tuolloin nimeksi muodostui Koillismaan Kehitys Oy, jossa toimivat Koillismaan kehittämiskeskus sekä Koillismaan aikuiskoulutuskeskus.

Tultaessa 2000-luvulle Koillismaan Kehitys Oy vastasi seutukunnallisesta aluekehitystyöstä, jolloin Koillismaan Yrityspalvelukeskus Oy (YPK) siirtyi kokonaan yhtiön omistukseen. Vuodesta 2005 yhtiön toiminimi vaihtui Koillis-Suomen Aikuiskoulutus Oy:ksi. Viimeisin nimenmuutos on tehty vuonna 2016, jolloin organisaation nimeksi tuli KSAK Oy. KSAK Oy:n alla toimii yksikkö Koillis-Suomen Aikuiskoulutus vastaten kaikesta koulutustoiminnasta.

KSAK Oy Nyt

Vuodesta 2019 oppilaitoksen osakkeenomistajat ovat Kuusamo (88 %) ja Taivalkoski (12 %).

KSAK Oy:n luottoluokitus on AAA (4.12.2017 Suomen Asiakastieto Oy). Yritys oli vuonna 2014 Suomen toiseksi menestynein koulutusyhtiö  Asiakastiedon  18.9.2015 Keskiasteen ammatillinen koulutus  -toimialanraportin mukaan sekä Kuusamon yhdeksänneksi menestynein yritys 2014 Kauppalehden menestyjät -listassa.

Perusarvot

  • Toiminta-alueen väestön hyvinvoinnin ja työllisyyden edistäminen.
  • Ihmisen ja työn kunnioittaminen.
  • Ympäristön huomioon ottaminen toiminnassa.

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus

Oppilaitoksen palvelut

KSAK Oy:n asiakirjajulkisuuskuvaus

Suomen vahvimmat platina -logo
Kauppalehti Menestyjät -logo
 

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 8.00–15.00

Palaute