Skip to main content

Yrittäjän ammattitutkinnon osa Sähköinen liiketoiminta (TE 697059)

Kesto

8.10.2021 – 3.3.2022

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat asiakkaat, joilla on työnahku voimassa ja olemassa oleva yrittäjän liiketoimintasuunnitelma laskelmineen sekä soveltuvuus yrittäjäksi. Pääsyvaatimuksena lisäksi opiskelu- ja työskentelymotivaatio yrittäjän polulle.

Koulutus sopii jatkokurssiksi yrittäjän ammattitutkinnon osia aiemmin suorittaneille tai henkilöille, jotka omalla ammattialallaan tarvitsevat osaamista sähköisestä liiketoiminnasta.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistuva oppii suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan sähköistä liiketoimintaa. Lisäksi tavoitteena on suorittaa Yrittäjän ammattitutkinnon osa Sähköinen liiketoiminta (30 osp).

Koulutussisältö           
  • Sähköisen liiketoiminnan toimintasuunnitelman laatiminen
  • Suunnitelman mukaisen sähköisen liiketoiminnan toteuttaminen
  • Sähköisen liiketoiminnan kehittäminen

Tutustu tutkinnon osan perusteisiin Opetushallituksen ePerusteet -palvelussa

Koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta ja henkilökohtaista ohjausta.  Sähköisen liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen kohteena on oma yritys.

Hinta                                  
  • Koulutus on maksuton.
Hakeutuminen

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Hakeminen-painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden hakulomakkeelle. Hakuaika päättyy 13.09.2021.

Kysy lisää koulutuksesta

Anita Saarela-Myllylä, 040 505 6319, anita.saarela-myllyla@ksak.fi