Skip to main content

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelulalta voit valita joko perus- tai ammattitutkintokoulutuksen. Tutkinnon suorittanut voi suunnata ammatillista osaamistaan toimitilahuoltoon, kotityöpalveluihin tai kiinteistönhoitoon osaamisalansa mukaisesti.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työn on itsenäistä, vastuullista ja palveluhenkistä. Alan ammattilaisten vastuulla on työ- ja asuinympäristöjen sekä muiden tilojen viihtyisinä, terveellisinä ja turvallisina pitäminen.

Puhtauspalvelualan työntekijältä edellytetään hyvää tuki- ja liikuntaelinten kuntoa. Hänellä ei voi olla iho- ja hengitystieallergioita.

Tutustu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon perusteisiin.

Tutustu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon perusteisiin.

Toimitilahuoltaja on puhdistuspalvelualan ammattilainen joka vastaa kohteen siisteydestä ja osaltaan myös viihtyisyydestä. Asiakaskohteita voivat olla esimerkiksi asuinkiinteistöt, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälät, oppilaitokset ja päiväkodit, rakennussiivouskohteet, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Lisätietoja
kouluttaja Eine Lohilahti
eine.lohilahti(at)ksak.fi
040 834 6295

Kiinteistönhoitaja on kiinteistönhuollon ammattilainen, joka vastaa kiinteistön sisätilojen käytettävyydestä, pitää ulkoalueet siistinä ja turvallisina sekä pitää huolta, että tekniset järjestelmät toimivat.

Lisätietoja
koulutuskoordinaattori Alice Heinävehmas
alice.heinavehmas(at)ksak.fi
040 717 5737

Kaikki tällä hetkellä haussa olevat koulutuksemme löydät täältä.