Skip to main content

Tule mukaan asiantuntijaverkostoomme

Suomen Ammattiakatemia Oy ja KSAK Oy ovat jo useamman vuoden ajan tehneet antoisaa yhteistyötä. Olemme yhdessä suunnitelleet ja toteuttaneet useita koulutuksia, jotka vastaavat työelämän osaamistarpeisiin kouluttaen nopeasti uusia osaajia yrityksille. Idearikkaus on kouluttajiemme ja asiantuntijoidemme vahvuus. Monessa koulutuksessa olemmekin yhdistelleet eri alojen osaamista, jotta tarvittava osaamiscocktail saadaan rakennettua.

Haluamme jatkossakin tarjota erilaisia ja juuri oikeaan tarpeeseen tulevia koulutuksia. Se onnistuu, kun meillä on laaja idearikas asiantuntijaverkosto, jonka kanssa yhdessä voimme rakentaa ammatillista koulutusta seuraavalle tasolle!

Asiantuntijoiltamme edellytämme soveltuvaa alan tutkintoa ja ammatillisia pätevyyksiä, vankkaa alan työkokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta.  Meille on tärkeää, että Sinulla on intoa kehittää niin omaa kuin työympäristön osaamista, omaat laajat työelämäverkostot ja vuorovaikutustaidot sekä kielitaitoa. Pedagoginen pätevyys on eduksi.

Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat.

Haemme asiantuntijoita eri aloille kuten IT-ala, kiinteistönhuolto, kuljetus, lupakortit, markkinointi, myynti ja puhtauspalvelu. Etsimme myös ura- ja työnhakuvalmentajia. Asuinpaikkasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa, sillä menemme aina asiakkaan luo. Koulutuksia toteutetaan sekä lähiopetuksena että etänä verkon kautta.

Tarjoamme Sinulle motivoivan ja haastavan yhteistyömahdollisuuden, monipuolisen asiakas- ja työympäristön sekä innostavat työkaverit. KSAK Oy:ssa ja Suomen Ammattiakatemiassa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Mottomme, ”Autamme sinua onnistumaan”, on avain kaikkeen toimintaamme!

Asiantuntijanamme voit toimia joko oman yrityksesi kautta tai työntekijänä. Palkkiosta/palkasta sovitaan henkilökohtaisesti. 

Innostuitko? Tule kuulemaan ja keskustelemaan lisää Teamsissä ke 1.11. klo 10 Linkki Teams -infotilaisuuteen.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@ya.se ja laita CV:si tulemaan.

KSAK Oy, Koillis-Suomen Aikuiskoulutus

KSAK Oy:n perustehtävänä on auttaa asiakasta nostamaan osaamistasoaan ja parantamaan kilpailukykyään koulutuksen ja valmennuksen keinoin yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Järjestämme tutkintotavoitteista koulutusta, työvoimakoulutusta sekä tarjoamme palveluja ja koulutuksia yrityksille. Tutkintotavoitteinen koulutus keskittyy ammattitutkintoihin. Lisäksi toteutamme monipuolisesti erilaista hanketoimintaa.

Suomen Ammattiakatemia Oy

Suomen Ammattiakatemiassa tehtävämme on kouluttaa ja kehittää aikuisten osaamista. Olemme onnistuneet toiminnassamme, kun opiskelijoiden ja työelämän tarpeet kohtaavat. Toteutamme pääasiallisesti kuljetusalan, maarakennusalan, rakennusalan, puhtauspalvelualan ja palvelualojen koulutuksia. Työvoimakoulutusten lisäksi tarjoamme palvelujamme niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin.