Skip to main content

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (TE 718876)

Haluatko hankkia osaamista tarkkuutta vaativiin kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen työtehtäviin? Koulutuksen aikana opit hoitamaan koko tilikauden aikaisen kirjanpidon, tunnistat eteen tulevat ongelmatilanteet ja opit ratkaisemaan ne. Opit arvonlisäverotukseen liittyvät toimenpiteet ja käsittelet ne lainsäädännön mukaisesti sekä saat neuvoja raporttien tuottamiseen ja tulkitsemiseen.

Kesto

4.3.–4.9.2024 (Verkko,  60 osp)
Koulutukseen sisältyy lomajakso ajalla 2.–8.5.2024

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston sekä työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on aiempi koulutus (esim. liiketoiminnan perustutkinto) tai kokemus alalta, opiskelu- ja työskentelymotivaatio sekä soveltuvuus alalle.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on oppia kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen. Lisäksi tavoitteena on suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinnon osa kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen.

Koulutussisältö           

– Tilikauden aikainen kirjanpito
– Arvonlisäverotukseen liittyvät toimenpiteet
– Raporttien tuottaminen ja tulkitseminen

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena (Teams),  joka sisältää verkkokursseja ja Teams-tapaamisia. Koulutukseen kuuluu lisäksi työelämäjakso, jonka ainaka osoitetaan osaaminen.

Hinta                                  

  • Koulutus on maksuton.

Hakeutuminen

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden hakulomakkeelle. Hakuaika päättyy 8.2.2024.

Kysy lisää koulutuksesta

Alice Heinävehmas, 040 717 5737, alice.heinavehmas(at)ksak.fi
Toimisto: info(at)ksak.fi, 040 860 8949