Skip to main content

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan moniosaaja (TE 708577)

Täydennä osaamistasi ja kouluttaudu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi. Koulutus monipuolistaa osaamistasi ja tarjoaa lisää työmahdollisuuksia, jotka jakautuvat sekä kiinteistöhuollon että puhtauspalvelujen eri osa-alueille. Voisitko ajatella toimivasi alalla yrittäjänä? Siihenkin saat eväitä koulutuksen aikana.

Kesto

3.10.–30.12.2022 (Kuusamo, 20–60 osp)

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaille, joilla on aiempi koulutus tai kokemus puhtaus- tai kiinteistöpalvelualalta, opiskelu- ja työskentelymotivaatiota sekä soveltuvuus alalle.

Tavoite           

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle hyvät valmiudet toimia kiinteistönhoidon- ja puhtauspalvelualan työtehtävissä. Lisäksi saat perustiedot yrittäjyydestä.

Koulutussisältö           

Koulutuksen sisältö rakentuu moduuleittain ja niiden sisällä opinnot määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Moduulit ovat:

  • kiinteistöpalvelu
  • puhtauspalvelu
  • yrittäjyys
  • tarvittavat lupakortit (EA, työturva, tulityö)

Opiskelijan aiemman osaamisen ja suoritetun tutkinnon / suoritettujen tutkintojen pohjalta hän voi suorittaa tutkinnon osan tai osia Puhtaus ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnosta.

Tutustu perustutkinnon tutkinnon osiin
Tutustu ammattitutkinnon tutkinnon osiin

Koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta ja henkilökohtaista ohjausta. Koulutukseen sisältyy työelämäjakso, jonka aikana suoritetaan valitun tutkinnon osan tai valittujen tutkinnon osien näytöt.

Hinta                                  
  • Koulutus on maksuton.
Hakeutuminen

Hakeminen tehdään sähköisesti napsauttamalla alla olevaa Ilmoittaudu koulutukseen -painiketta, joka ohjaa suoraan TE-palveluiden hakulomakkeelle. Hakuaika päättyy 12.9.2022.

Kysy lisää koulutuksesta

Eine Lohilahti, 040 834 6295, eine.lohilahti(at)ksak.fi (puhtauspalvelut)
Asko Karjalainen, 040 704 9783, asko.karjalainen(at)ksak.fi (kiinteistöpalvelut)

Info, 040 860 8949, info(at)ksak.fi