Skip to main content

LUMI Siemen itämään -tilaisuus 15.5.

LUMI Siemen itämään – työpaja & keskusteleva luento
ke 15.5. klo 13-16 Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Tervetuloa perehtymään taiteen, kulttuurin ja luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Tässä päivässä keskitymme kokemaan itse ja kuulemme, millaisia vaikutuksia luonnolla ja luovuudella tutkitustikin on hyvinvointiimme.

Iltapäivä käynnistyy työpajalla kylpylän lähiluonnossa, minkä jälkeen sisätiloissa on keskusteleva luento. Luennoitsijana ja työpajan ohjaajana toimii Pauliina Haouami, Luova Lapio -yrityksestä.

Tilaisuus on suunnattu taide-, kulttuuri-, luonto-, hyvinvointi-, sosiaali-, terveys-, kuntoutus-, koulutus-, opetus- ja ohjausammattilaisille, työllisyyspalveluiden ammattilaisille sekä kolmannen sektorin toimijoille Kuusamossa ja Taivalkoskella.

Kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton.

OHJELMA

klo 13.00-14.45 Kokoontuminen golfkentän P-paikalle, Kylpyläntie 4

  • Työpaja: Ohjattu, kokemuksellinen taidetta ja luontoa/lähiympäristöä hyödyntävä luova, iloa tuova ja osallistava hetki lähiluonnossa.
  • Kokemuksen purkaminen, oivallukset. Ohjaajana Pauliina Haouami
  • Siirtyminen kokoustilaan. Kahvitarjoilu

klo 14.45-16.00 Keskusteleva luento

  • Käytännön esimerkkejä, miten taidetta, kulttuuria, hyvinvointia ja luontoa on yhdistetty Suomessa ja eri maissa, erilaisissa ympäristöissä ja eri asiakasryhmille. Mukana sosiaalinen, kulttuurinen ja hyvinvointinäkökulma laajasti tutkitun tiedon pohjalta. Kuullaan myös LUMI-hankkeen kokemuksia.
  • Luennoitsijana Pauliina Haouami

klo 16.00 Tilaisuus päättyy.

Päivän tavoitteena on löytää jokaiselle osallistujalle oma henkilökohtainen tapa toteuttaa kulttuuri-, luonto- & hyvinvointitoimintaa työarjessa, jotta asiakastyö on vaivattomampaa, vähemmän kuormittavaa ja uusien toimintatapojen käyttäminen motivoivaa.

TERVETULOA MUKAAN LUMI-MATKALLE!

Ilmoittautuminen ke 1.5. mennessä, linkki: https://response.questback.com/ksakoy/LUMISiemen

Tilaisuuden esite (PDF)

Lisätiedot: Sanna Niikkonen, hankeasiantuntija
sanna.niikkonen(a)ksak.fi p. 0400 264 984

Tutustu tuleviin tilaisuuksiin ja hankkeen toimintaan verkkosivuillamme www.lumihanke.com